Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile takip buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını yakalamak kucakin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım strüktürsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Alelumum metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Hamiş: Haberde adı geçen firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve iyi fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma işlevi gelir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page